Acasa          Homeopatia          Despre noi          Galerie foto          Contact          Noutati          MediaAnalize prin biorezonanta pentru copii

Biorezonanta este una dintre tehnologiile de investigare a starii de sanatate cele mai de avangarda, este o metoda atat de simpla in aparenta si atat de complexa in realitate.

Testarea prin biorezonata este neinvaziva, nedureroasa, fara preluare de sange sau alte lichide corporale, nu exista radiatii. In determinarea cu biorezonanta se foloseste un electrod ce preia raspunsul electro-magnetic al fiecarui organ, sistem sau celule din organismul persoanei diagnosticata. Precizia sistemului de biorezonanta este bazata pe decenii de cercetari in medicina, electronica, fizica medicala, bioenergie si biorezonanta, ale unor renumiti cercetatori din numeroase tari precum Rusia, Germania si SUA.

Din aceste motive determinarea prin biorezonanta este indicata pentru copii, neavand nici un fel de efecte adverse. Copilul tau nu se va simti agresat si nu se va speria in timpul determinarilor cu aparatul de biorezonanta.

Dispozitivul de biorezonanta se conecteaza la un computer care prin intermediul unui soft foarte complex si folosind o baza de date uriasa, in doar cateva minute preia foarte multe informatiile din organism. La copii sub 10 ani informatiile obtinute sunte cele referitoare la nivelul de oligoelemente calciu, magneziu, fier, siliciu, strontiu, bor, fluor, cupru, mangan, cobalt, vanadiu, precum si nivelul de vitamine din organism: vitamina A, B1, B3, B6, B12, C, D, E si K.

Costul unei analize pentru copiii sub 12 ani este de 30 RON. 

Exemple de buletin de analize
(click pentru vizualizare): 

 oligominerale      vitamine      enzime       aminoacizi

Acasa          Homeopatia          Despre noi          Galerie foto          Contact          Noutati          Media